-De brocante markt op de jaarmarkt van Hoboken is een openluchtmarkt: Deze gaat altijd door (ook bij slecht weer dus, neem daarom preventief het nodige beschuttingsmateriaal zoals een partytent, afdekmateriaal, etc… mee!).


-De markt zal plaats vinden in volgende straten: Van Amstelstraat en Marneflaan

-Standhouders die op de dag zelf niet komen opdagen of (om welke reden ook) ter plaatse verkiezen om hun standplaats toch niet in te nemen, kunnen enkel de waarborg opvragen, niet het aantal betaalde meter. 

-Annuleren kan niet. Enkel de borg kan gerecupereerd worden. 

-Standplaatsen die op voorhand afgetekend zijn door de organisatoren dienen ten allen tijde vrij te worden gehouden. Opzettelijke overtreders worden automatisch geweerd van toekomstige deelnames aan de markten.


-De markt is toegankelijk voor het publiek van 10h00 tot 16h00

-Men kan in en uitladen met de wagen aan de stand, er zal naar alle standhouders een week vooraf een circulatieplan worden gemail. Gelieve dit strikt te volgen.


-Uitladen met je wagen voor de stand kan enkel tussen 08h00 en 09h00.


-Inladen met de wagen voor de stand kan enkel na 16h00


-De straten dienen terug vrij te zijn om 16h30 voor het gewone verkeer.


-Tijdens de markt worden er geen auto's toegelaten. Deze mogen ook niet bij de stand blijven staan.


-Kom zo mogelijk niet alleen naar de markt, maar breng minstens 1 andere persoon mee om u te helpen (zo vermijdt u ook uw standplaats onbewaakt te moeten achterlaten).


-Parkeer uw auto op een reglementaire plaats in de buurt, parkeren in de wijk op zondag is gratis!


-Uw waarborg (en hoe die terug te verdienen) Behalve het standgeld betaalt u bij inschrijving een verplichte waarborgsom van € 10. Deze wordt op het einde van de markt contant aan u terugbetaald, maar enkel na goedkeuring en controle van uw standplaats door de organisatoren. U bent verplicht u te komen afmelden en de gebruikte standplaats leeg en opgeruimd achter te laten. Standhouders die de markt verlaten zonder hun lege standplaats te hebben laten goedkeuren door de organisatoren, verliezen automatisch hun waarborg en kunnen deze achteraf ook niet meer opvragen. Van deze regel wordt niet afgeweken: op het einde van de markt zijn er minimaal 2 mensen die de waarborgen terugbetalen, deze zullen op een goed zichtbare plaats terug te vinden zijn. Indien u daar toevallig toch niemand treft, kan u altijd bellen naar de volgende GSM-nummer: 0468/12.92.72 (Jonas).


-Elke standhouder aanvaardt bij inschrijving dit reglement automatisch en onvoorwaardelijk.

Reglement

THE URBAN FLEA

Organisator van markten


Wij organiseren markten ism met verenigingen of lokale besturen. We regelen alles van A tot Z. Hulp of advies nodig? Neem vrijblijvend contact op met ons.


UPCOMING EVENTS


  • 15/09/2019 @ jaarmarkt Hoboken

© 2019 The Urban Flea. Alle rechtenvoorbehouden